Omgaan met sieraden

Wees voorzichtig met je zelfgemaakte sieraden. Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten, zodat je langer plezier hebt van je ketting of armband:

1. Voorkom aanraking met water: Als je gaat douchen of afwassen, doe je ketting of armband dan af. Dit geldt ook voor je handen wassen als je een zelfgemaakte armband of ring draagt. Als je gaat zwemmen geldt hetzelfde. Doe je sieraad af. Kralen kunnen wel tegen water, maar het staaldraad waar het op geregen is niet.
2. Pas op met parfum / eau de toilette: Als je je luchtje opspuit, wacht dan 5 minuten voordat je je ketting of armband omdoet. In eau de toilette of parfum zit alcohol en dat kan je sieraad beschadigen. Swarovski steentjes kunnen hier dof van worden, zonde toch?
3. Berg je sieraden goed op. Als je de ketting of armband afdoet, berg ze dan goed op. Kinderen zijn gek op glimmende kralen en steentjes en spelen daar mee. Voor je het weet liggen al je kralen op de grond en is je ketting kapot. Erger nog: kinderen kunnen er in stikken.
4. Wees voorzichtig: Wees te allen tijde voorzichtig met je sieraad. Swarovski steentjes zijn kwetsbaar en kunnen door onzorgvuldig of hardhandig gebruik loslaten.
5. Slapen: Ga nooit slapen met sieraden om. Je kan in je slaap stikken door een ketting. 's Nachts zwellen je vingers op, dus ringen kunnen dan je bloedsomloop afknellen. Bovendien maak je in je slaap soms ongecontroleerde bewegingen, waardoor je je sieraad kan beschadigen.
 

 

 

Bestel-informatie

De spullen worden verstuurd zodra het geld op mijn rekening is bijgeschreven. Meestal nog op dezelfde (werk)dag.

Het geld dient binnen 10 werkdagen op mijn rekening bijgeschreven staan. Is dit niet het geval, dan gaat het artikel weer de verkoop in.

Ik verzend alles via de normale posttarieven van TPG.

De normale verzending is op eigen risico, dus mocht er iets beschadigen of zoekraken dan ben ik hier niet voor verantwoordelijk.

Desgewenst kan iets natuurlijk ook aangetekend verzonden worden.

Natuurlijk kunnen de spullen ook thuis afgehaald worden, maar dan wel even van tevoren een mailtje sturen om een afspraak te maken.

Mocht er ondanks alle zorgvuldigheid iets mis gaan, laat het mij dan meteen weten en dan kunnen we dit samen oplossen.

 

Voor de rest wens ik iedereen hier veel kijk- en winkelplezier.

 

Groetjes,

Petra.